post image

Newsletter za srpen (a část července)

Delší dobu jsme se neozvali – prázdninový režim se odrazil na pravidelnosti našich týmových porad, ale to neznamená, že jsme usnuli na vavřínech a na Bradavicích už nepracujeme. Vzhledem k tomu, že termín znovuotevření serveru hráčům se kvapně blíží, snažíme se co nejvíc věcí finišovat už teď.

  • Natočili jsme pro Vás nový trailer, ve kterém můžete vidět zrekonstruované herní lokace i exteriéry a interiéry Hradu. Trailer jsme nahráli na náš youtube kanál a ke shlédnutí je ve spodní části webu.

  • Londýn se nám pod rukama hlavního stavbyvedoucího pěkně rozrůstá, máme kompletní celé dvě čtvrtě a pracujeme na systému přesunů pomocí metra. Vaše postavy budou mít do začátku slušný „výběh“.

  • Z důvodu blížícího se otevření serveru jsme vytvořili startovní lokaci, která bude fungovat jako krátký tutoriál ke hře – budete mít možnost si vyzkoušet některé základní technické úkony, které dále využijete ve hře.

  • Pracujeme na tvorbě vlastního updateru, který bude po spuštění automaticky stahovat nové patche, zatím však nemůžeme s jistotou říct, kdy bude updater hotov a plně v provozu.

  • Vytváříme sérii článků, které budou osvětlovat, v jaké době se bude nový běh serveru odehrávat, jaké budou RP reálie, proč byste se jako hráči měli zajímat o ročenku a také si oprášíme základy hraní RP. Články chceme vydat ještě před spuštěním serveru, tudíž doporučujeme sledovat naše kanály!

V neposlední řadě bychom Vám také chtěli poděkovat za Váš zájem o BO, počet registrací je již nyní rekordní. Těšíme se. Na viděnou ve hře! :)